Voor nadere informatie dhr. S. van den Berg tel: 0317-424746 of per email

U kunt zich hier ook online aanmelden.

Een vriendenpasje geldt voor twee personen. (Vriend met partner of introducé).

Vrienden van de Dierense Sjoel

Word Vriend van de Dierense Sjoel
"De geur van balsem en wierook maakt gelukkig, maar zoeter voor het hart is ware vriendschap" (Misjlee 27 : 9)

Met de hulp en steun van zeer velen is de Dierense Sjoel verbouwd tot Synagoge en sociaal-cultureel centrum. De Liberaal Joodse Gemeente Gelderland heeft een prachtig thuis gekregen waar Sjabbat en de Joodse Feestdagen met veel vreugde kunnen worden gevierd. Daarnaast wil Stichting De Dierense Sjoel informatieve, educatieve en culturele activiteiten gaan organiseren zoals lezingen en concerten. Op deze manier moet De Dierense Sjoel uitgroeien tot een ontmoetingsplaats voor joods en niet joods Gelderland.

Vrienden van de Dierense Sjoel
Nu de eerste fase van aankoop, restauratie en inrichting is afgerond zetten we ons in voor een optimaal en intensief gebruik van het gebouw. Ook bij de organisatie van activiteiten, het onderhoud en de exploitatie is veel steun nodig. Vriendenpas van de Dierense SjoelDe stichting De Dierense Sjoel nodigt u daarom van harte uit om Vriend te worden.

Als Vriend ontvangt u:

- Twee maal per jaar de digitale nieuwsbrief van "De Dierense Sjoel" of, indien gewenst, de nieuwsbrief per post met informatie over onze activiteiten. - Een uitnodiging voor de jaarlijkse dag van de Vrienden waarbij u een rondleiding en uitleg kunt krijgen over de sjoel en bijgepraat wordt over actuele zaken. Een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje. - Twee Vriendenkaarten die recht zullen geven op korting bij een aantal culturele activiteiten, die zullen worden vermeld in de nieuwsbrief of waarvoor u wordt uitgenodigd.

Voor nadere informatie dhr. S. van den Berg tel: 0317-424746 of per email: dds@dedierensesjoel.nl De ontwikkelingen rond de Dierense Sjoel en de Vrienden kunt u volgen op deze website.

 

U wordt al Vriend vanaf € 37,50 per jaar, maar meer mag natuurlijk ook !

Uw Vrienden-contributie kunt u overmaken op ING rekening 3369846 t.n.v. Stichting De Dierense Sjoel, Amsterdam o.v.v. Vriend.

U kunt zich hier online aanmelden.

Of per post aanmelden met graag:
Uw naam
Adres
Postcode
Plaats
Eventueel Tel
Eventueel emailadres

Opsturen graag naar Vrienden van de Dierense Sjoel. p/a dhr. S. van den Berg Buissteeg 19, 6704AG Wageningen